Winq ♥︎ Loves

Mannelijke plus-size modellen maken eigen variant op Calvin Klein-campagne

21 maart 2018, Winq redactie, 3 minuten

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft de rubriek een online broertje, met de dingen waar wij van houden.

Smullen
Waren jullie ook zo’n fan van de Netflix-serie Chef’s Table? Goed nieuws! Binnenkort start een tweede seizoen en die staat helemaal in het teken van gebak. Vanaf 13 april kun je genieten van vier taartenbakkers uit Amerika en Europa.

Helemaal 2018
Je vrienden jaloers maken met heftige zoom-video’s? Dan wordt het tijd de Samsung S9 aan te schaffen. De camera heeft een superslowmotion-functie waardoor je heel erg toffe filmpjes kunt maken. De telefoon kun je zelfs gebruiken als speaker. Wij mochten het mobieltje testen en ruilen vast onze oude in.

50 jaar Paradiso!
Poppodium Paradiso bestaat dit jaar vijftig jaar. Reden voor het Amsterdam Museum om daarover een tentoonstelling te openen. Je ziet 200 unieke foto’s van concerten, artiesten, feesten en bijzondere bijeenkomsten. Die zijn er genoeg: van de Rolling Stones tot David Bowie, iedereen stond wel een keer in Paradiso. De tentoonstelling opent op 30 maart.

Prima statement  
Mannelijke plus-size modellen zijn er maar weinig. Blogger Darnel Ghramm besloot ze een groter gezicht te geven met een variant op een campagne van Calvin Klein. Volledig in denim poseert hij vol trots met zijn vrienden.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau