Theater Amsterdam

Bianca Del Rio komt weer naar Nederland!

Bestel hier je kaarten

Leestijd: < 1 min

Met alweer haar derde theatershow staat Bianca Del Rio op vrijdag 3 augustus in Theater Amsterdam. Na Rolodex of Hate en Not Today Satan volgt nu voor de tweede keer Blame It On… Bianca Del Rio. Kaarten zijn nu te koop.

Vorig jaar stond Bianca Del Rio voor een volle zaal in Amsterdam. Voor een groot deel improviseert de er op los, door mensen in het publiek aan te spreken. Dat gebeurt soms uiterst vriendelijk, maar soms ook ronduit onbeschoft.

Bianca wisselt haar comedy-routine af met sketches vol snoeiharde oneliners, waarin vooral haar collega drag diva’s het moeten ontgelden. Verder reflecteert ze op het huidige klimaat in de Verenigde Staten, hoe het is om veelvuldig op reis te zijn en wat ze doet als ze herkend wordt door fans.

Clown in a gown
Bianca Del Rio is het alter ego van Roy Haylock en won in deze gedaante seizoen zes van RuPaul’s Drag Race. De New York Times noemde haar ‘de Joan Rivers van de dragwereld’. Zelf noemt Bianca zich ook wel ‘clown in a gown’.

Hier bestel je tickets.

Trailer
En o ja: binnenkort gaat er weer een nieuwe derderangs b-film in première met Bianca in de hoofdrol. De titel luidt Hurricane Bianca: From Russia With Hate. Hier de trailer!

Powered by Labrador CMS