Nieuwe webserie

Volg de avonturen van Matt en Dan

Leestijd: < 1 min

Matt & Dan is de naam van een nieuwe online sketch-show waarin de twee allerlei alledaagse dingen doen. Zoals seks bijvoorbeeld, al gaat dat in hun geval niet helemaal goed. In de eerste aflevering gaat het over hun eerste keer.

Matt & Dan is bedacht door Matt Wilkas en Daniel Vincent Gordh. Wilkas ken je misschien van de serie Gayby en hij is de vriend van Olympisch skiër Gus Kenworthy. Gordh is een acteur die William Darcy speelde in de webserie The Lizzie Bennet Diaries.

In de eerste aflevering van Matt & Dan hebben de twee zojuist voor het eerst seks gehad. Matt vond het best oké, maar komt vervolgens met een lijst vol verbeterpunten voor Dan.

Om te beginnen zoent hij te nat, en of hij dat even wil opschrijven, anders vergeet hij het weer. Het voorspel was goed, maar hij probeert te hard. En als Dan klaarkomt, ligt hij te stuiptrekken, let daar ook even op.

En als je denkt dat het niet knulliger kan, eindigt de aflevering met een twist. Het is best geinig, kijk zelf. En volg Matt & Dan via hun eigen YouTube-kanaal.

Powered by Labrador CMS