Video

Travis Wall danst de nare kreten van zijn lijf

26 maart 2018, Winq redactie, 3 minuten

Gewoon even een mooi liedje tussendoor met een prachtige boodschap: niemand heeft het recht om gays uit te schelden of op wat voor manier dan ook te pesten. Choreograaf Travis Wall danst de sterren van de hemel en de kreten van zijn lijf in deze videoclip.

Shoshana Bean staat doorgaans in Broadway-musicals, maar nu heeft ze een akoestische cover opgenomen van This Is Me, een track die afkomstig is uit The Greatest Showman.

De bijbehorende video is gemaakt door Travis Wall, een gerenommeerd choreograaf en danser. Hij bedacht voor deze video een choreografie, waarin hij zelf te zien is. Op zijn gezicht en ontblote torso zijn allerlei kreten geschreven, die gaandeweg de video vordert langzaam verdwijnen en plaats maken voor positieve teksten.

Travis Wall is hier niet zo bekend, maar in de VS maakte hij een choreografie voor Olympisch kunstschaatser Adam Rippon, voor zijn deelname aan Stars On Ice. Ook won hij een Emmy voor zijn bijdrage aan So You Think You Can Dance.

De opbrengsten van het lied (en van het aantal streams) gaan naar het Los Angeles LGBT Center. Allemaal even kijken dus!

Bron: NewNowNext

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau