Cute overload!

De pup van Gus Kenworthy heeft een eigen Instagram-account

28 maart 2018, Winq redactie, 2 minuten

Toen Olympisch skiër Gus Kenworthy vorige maand meedeed aan de Winterspelen in Zuid-Korea, adopteerde hij daar een pup. Dat leidde vervolgens tot een klein relletje, maar ook tot iets moois: een eigen account op Instagram voor Beemo.

Want zo heet-ie sinds Gus Kenworthy het hondje adopteerde: Beemo. Gus was in Zuid-Korea en toen hij hoorde dat in dat land nog altijd honden worden gegeten door mensen, schreef hij op Twitter: ‘Dogs are friends. Not food.’ Het leidde tot verhitte discussies en Gus werd beschuldigd van ‘cultural colonialism’.

Vervolgens legde hij uit dat het hem er niet zozeer om ging dat honden eten in Zuid-Korea nog steeds een ding is, maar wel om het feit dat de honden onder erbarmelijke omstandigheden gevangen werden gehouden, voor ze de dood in de pot vonden.

Beemopup
Gus en Beemo zijn intussen weer terug in de VS. Samen met zijn partner Matt Wilkas voedt hij Beemo nu op, en maakt hij de ene schattige foto na de andere. En die zijn terug te vinden op Instagram, onder een account met de naam Beemopup. Hier de eerste beelden:

Bron: Gay Times

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau