Cadeautje:

Kylie zingt Islands in the Stream

De Australische popdiva is op de kuntrietoer

Leestijd: 4 minuten - door Winq redactie op 27 maart 2018

Nu Kylie op de kuntrietoer is kon het natuurlijk niet uitblijven: ze heeft zich de klassieker van Dolly Parton en Kenny Rogers eigengemaakt. In haar versie van Islands in the Stream gooit ze ook nog een paar regels ABBA in de mix.

Golden is de titel van het nieuwe album van Kylie Minogue, dat op 6 april verschijnt. Ze nam de liedjes voor dat album op in Nashville, de Amerikaanse bakermat van de country. De eerste singles zijn voorzien van subtiele gitaartjes die verwijzen naar country, maar klinken tegelijkertijd als de dansbare pop die we van Kylie gewend zijn.

Sixty Minutes
Ter promotie van het album trad Kylie op voor het Australische tv-programma Sixty Minutes. Naast de titeltrack en de eerste single, Dancing, bracht Kylie haar eigen versie ten gehore van Islands in the Stream, de grote hit van Dolly Parton en Kenny Rogers uit 1983.

Wat niet veel mensen weten is dat de Bee Gees het lied in de jaren zeventig hadden geschreven voor Marvin Gaye. De Bee Gees zelf namen een studioversie van het nummer op in 2001. En wie weet volgt er nu ook wel een versie van Kylie. Hier hoor en zie je het live, gevolgd door Golden en Dancing.

Bron: NewNowNext

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 105

Deze keer: Erik Mouthaan, vaders uit de kast en win een toptv

Neem een abonnement

Geef cadeau