Winq ♥︎ Loves

Hier met die zomer! Dit zijn de dingen waar wij van houden

01 april 2018, Winq redactie, 3 minuten

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft de rubriek een online broertje, met de dingen waar Winq van houdt.

Hoe zwarter de zeep, hoe jonger de handjes
Niet het eerste wat je waarschijnlijk uit de schappen pakt: een zwart zeepje. Moet je misschien toch maar eens verandering in brengen, want de kokoszeep van BLOOMR (je weet wel, van die gitzwarte kokostandpasta) is een opkikker voor je huid. Wij hebben het geprobeerd en ons huidje voelde weer wat jonger aan, al had het helaas geen blijvend resultaat.

Een stukje Portugal in Amsterdam
Er zijn niet veel plekken waar oud en nieuw zo dicht bij elkaar komen als in het oude Raadhuis van Nieuwer-Amstel. Gebouwd in 1889 op de stadgrens van Amsterdam als statement om de uitbreiding van Amsterdam tegen te houden. Het Portugese Pestana opende daar haar nieuwste luxueuze hotel en dat biedt een indrukwekkend uitzicht over de Amstel.

Hierrr die zomer!
Wat we deze zomer willen? Schoenen in alle kleuren van de regenboog, als ’t even kan. Het Amerikaanse label TOMS heeft ze sinds deze maand in de winkel liggen. Met een kleurenpallet geïnspireerd op kraampjes langs een zomerse promenade, is er voor ieder wat wils. Ook leuk voor Pride.

Who’s that girl?
Bijna onherkenbaar: maar je hebt het vast wel door. Christina Aguilera liet zich fotograferen door Zoey Grossman. Dat deed de zangeres voor Paper Magazine. In het bijgaande artikel praat ze over haar hectische leven. De beelden gingen viral en daardoor heeft ze zichzelf weer op de kaart gezet. Tijd voor een nieuw album!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau