Winq ♥︎ Loves

Spoiler van je favoriete serie gehoord? Hypnotiseer jezelf

04 april 2018, Winq redactie, 5 minuten

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft de rubriek een online broertje, met de dingen waar Winq van houdt.

Interieurverzorger met koplamp
Er zullen weinig mannen zijn die op zaterdagochtend dolgelukkig uit bed springen, opdat ze eindelijk weer de stofzuiger ter hand mogen nemen. Maar er is hoop, en wel in de vorm van de SpeedPro Max-steelstofzuiger. Snoerloos, werkt zonder zak en als klap op de vuurpijl bevat het mondstuk een handige ledlamp. Zo pak je ook die bijna onzichtbare stofwolken mee.

I Wanna go out dancing
Wat Gaga, Miley en Beyoncé met elkaar gemeen hebben? Na het uitbrengen van een popalbum, kwamen ze allemaal met countrysingles. Net als onze Australische vriendin Kylie Minogue. ‘Dancing’ was een eerste voorproefje van haar nieuwste album Golden dat sinds vrijdag in de schappen ligt. Wij zijn fan.

Eindeloos kijkplezier
Heeft iemand je net verklapt wie Gossip Girl is? Of wil je Game of Thrones nog een keer zien zonder dat je het einde weet? Samsung heeft dé oplossing. Nou ja, zo goed als... Het merk creëerde een programma dat je in hypnose brengt en waardoor je scènes uit je serie vergeet. We hebben het geprobeerd en vielen vooral heel erg in slaap, Gossip Girl kennen we nog steeds… 

Stukje cultuur, altijd goed
Een klassieker: Het Zwanenmeer komt terug naar Nederland. Het meest gedanste ballet ter wereld wordt vertolkt door het Ballet en Symfonieorkest van de Nationale Opera van Rusland en is op dinsdag 24 en woensdag 25 april te zien in Carré te Amsterdam. Moet je absoluut gezien hebben – al is het maar om de mannen.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau