Superlief

Oma’s kleinzoons zijn gay. Dit borduurde ze voor haar jongens

Leestijd: < 1 min

Oma Miet is 85 jaar en woont in het Brabantse Deurne. Speciaal voor haar kleinzoons Willem en Frank borduurde ze een cadeautje: een werkje met daarop twee zoenende jongens. Hier maak je kennis met oma Miet.

Verliefd zijn hoort volgens oma Miet geen grenzen te kennen. Speciaal voor kerst maakte ze een borduurwerkje met twee kussende jongens erop, naar het welbekende voorbeeld van het Delfts blauwe zoenende paartje.

Enthousiaste mensen
Willem en Frank kregen zoveel leuke reacties op het borduurwerk van hun oma dat ze zondag besloten een filmpje op Facebook te plaatsen. Vervolgens werd oma Miet overspoeld door enthousiaste mensen die ook graag zo’n geborduurd werkje van haar willen hebben.

“Ik kan ongeveer drie schilderijtjes per week maken dus het kan wel zijn dat mensen even moeten wachten voor ze een schilderijtje in huis hebben”, waarschuwt ze via Omroep Brabant.

Logistieke operatie
Inmiddels is er een logistieke operatie op gang gekomen waarbij niet alleen kleinzoons Willem en Frank meehelpen, maar ook hun vader. Willem is heel trots op zijn oma. “Ze is altijd heel open minded geweest”, vertelt hij. “En boven alles vindt ze dit vooral heel leuk om te doen.”

Powered by Labrador CMS