Waarom werd deze commercial met Tom Daley van de buis gehaald?

"I'm too sexy for your phone"

Leestijd: < 1 min

Tom Daley hebben we wel vaker gezien in niet meer dan een strakke speedo. Dat was dus niet de reden waarom een spotje met de schoonspringer onbetamelijk werd geacht. Waarom dan wel? 

HTC had een goed idee: voor de lancering van een nieuw type telefoon dat tot een bepaalde diepte waterdicht is, lieten ze Tom Daley van een duikplank springen terwijl hij een selfie maakt.

Hartstikke leuk bedacht natuurlijk, maar wie weleens van een duikplank springt, weet dat het zwembad onder je behoorlijk diep moet zijn. Anders sla je te pletter.

Nu wil het feit dat de nieuwe HTC U11-telefoon waterdicht is tot slechts één meter diep. Alerte kijkers wezen de Britse versie van de Reclame Code Commissie erop dat Tom na zijn sprong zeker tien meter diepte had bereikt, waarmee HTC suggereert dat je de telefoon gewoon mee het zwembad in kunt nemen.

HTC had nog bedacht dat ze Tom hadden gevraagd de telefoon boven zijn hoofd te houden, maar dat slaat natuurlijk nergens op. De commercial is inmiddels van de buis gehaald, maar dat is een mooi excuus om er nog een paar keer naar te kijken. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS