Bekijk de trailer

Zie Paul Rudd eens shinen in Ideal Home

Steve Coogan en Paul Rudd spelen een gay koppel

12 april 2018, Winq redactie, 3 minuten

Op sommige films wíllen we gewoon niet wachten. In Ideal Home spelen Steve Coogan en Paul Rudd een gay koppel dat een flamboyant leven leidt. Dan staat er plots een tienjarig kleinzoontje op de stoep. En niet lang daarna de Kinderbescherming, wat leidt tot allerlei komische toestanden.

In de film Ideal Home speelt Steve Coogan het personage Erasmus, dat bekend is van tv en een serie boeken. Paul Rudd speelt Paul, zijn vriend met wie hij regelmatig van mening verschilt over van alles en nog wat.

Flamboyant
Temidden van al dat gekibbel duikt onverwacht de kleinzoon van Erasmus op, een tienjarig jongetje genaamd Bill (een rol van Jack Gore). Paul wist van niets en beide heren moeten aan het idee wennen dat er ineens een jong kind hun flamboyante, extravagante leven is binnen gewandeld. De reden van zijn komst: Erasmus’ zoon moest naar de gevangenis.

Trailer
In de trailer is te zien hoe Bill op school vertelt over zijn twee grootvaders en hoe Alison Pill als inspectrice van de Kinderbescherming het huis van Paul en Erasmus doorzoekt en stuit op hun pornocollectie met films als Sex Wars en Bareback Mountain.

GILF
Let ook op Paul Rudd, die ziet er woest aantrekkelijk uit met z’n hippe haar en dito baard. Met z’n 49 jaar is hij nog wat jong als grootvader, maar desondanks een regelrechte GILF. En kijk tot slot ook even naar de tekst op het T-shirt van Steve Coogan als de inspectrice op bezoek is.

Bron: Gay Times

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau