Weekendplanner

5 feestjes voor een geweldig weekend!

Winq tipt

Leestijd: 4 minuten - door Winq redactie op 13 april 2018

Ben jij er nog niet helemaal over uit wat je dit weekend gaat doen? Dat komt goed uit! Vanaf nu vind je een wekelijkse weekendplanner op Winq.nl.

Nieuw in Nijmegen

Een nieuw feestje in de Nijmeegse club ThomTom. Daar draait Barry Paf tijdens Knight, een feest vol vrolijke muziek. Wat je kunt verwachten is nog niet helemaal duidelijk, dat er gratis welkomstdrankjes zijn is wel een zekerheid.

14 april - ThomTom, Nijmegen

Hoe klinkt dat in mei?

Aankomende zaterdag verzamelen 32 artiesten uit heel Europa zich voor Eurovision in Concert. 32 kandidaten die natuurlijk allemaal meedoen aan het Songfestival in mei. Ook de Zweedse Benjamin Ingrosso en Australisch hitkanon Jessica Mauboy zijn van de partij. Er zijn nog steeds kaartjes beschikbaar!

14 april - AFAS Live, Amsterdam

Ontmoet de sterren

Gelukkig is er nog meer voor de fans: zo kun je naar de officiële EIC-afterparty. Daar treden o.a. Teach-In (die wonnen het Songfestival in 1975 voor Nederland) en niemand minder dan Joan Franka (die dan weer niet won) op.

14 april - AFAS Live, Amsterdam

Waar zijn die monsters?

Een dag eerder is er een Songfestival-feest in Club YOLO. De organisatie heeft niemand minder dan de Finse Songfestivalkandidaat Saara Aalto gestrikt voor een optreden. Rond middernacht kun je haar ontmoeten.

13 april - Club YOLO, Amsterdam

Eindhoven de gayste

‘The only place to be for Gay Eindhoven’, zo claimt DJ Ivar, die met zijn feest SaturDance de bezoekers van club PallaZ elke zaterdag trakteert op de lekkerste EDM, Electro en House.

14 april - PallaZ, Eindhoven

Coverbeeld: Dave Brown voor Club YOLO

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 94

Deze keer: Rob Jetten en de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau