Hoewel de foto al maanden geleden is gemaakt, deelt Jake Bain het plaatje nu pas. Op de foto is te zien hoe de twee knullen compleet met strik, pochet én corsage in driedelig kostuum en met het haar netjes in de krul naar hun prom night gaan. Samen dus. Als stel.

Westboro Baptist Church
Jake Bain en Hunter Sigmund gaan naar de John Burroughs High School in Missouri. Toen Jake vertelde dat hij homoseksueel is, werd hij doelwit van de Westboro Baptist Church, die van de 'God Hates Fags'-borden en andere narigheid. Toen de kerk een demonstratie had georganiseerd bij de school van Jake, stuitten ze op een contra-demonstratie die door de leerlingen was georganiseerd. Die waren met veel meer en zo overschaduwden ze het protest van die kerk.

Geen zorgen
In een interview met Out Sports is te lezen hoe Jake en Hunter worden gesteund door hun medescholieren. “Iedereen behandelt ons als gelijken. Het is mooi dat we naar een prom night kunnen gaan met wie we willen en dat we ons geen zorgen hoeven maken over wat andere mensen misschien zullen denken."

Hier de prachtige prom-foto, gevolgd door wat kiekjes van Jakes Instagram-account.