Winq ♥︎ Loves

Bowlen met klasse en punk om je arm: hier houden wij van

24 april 2018, Winq redactie, 3 minuten

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft die rubriek een online broertje, met de dingen waar wij van houden.

Terug naar the roots
Nog niet zo bekend met whiskey? Dan is de nieuwste van Southern Comfort zeker een aanrader. Een whiskeylikeur die 144 jaar geleden werd bedacht in New Orleans. Southern Comfort is een stuk toegankelijker dan haar 'echte' broertje. De stenen die je erbij kunt kopen, zorgen er meteen voor dat de boel niet te waterig wordt en de smaak verpest raakt.

Daar zit een luchtje aan
Onlangs in Bali geweest en genoten van alle wellness? Dan hebben we een tip voor je: Rituals heeft een lijn gecreëerd die is geïnspireerd op een eeuwenoude Balinese ceremonie. Ultiem ontspannen onder de douche dus met een vleugje Bali.

Bowlen met klasse
In Warmond, een dorp in Zuid-Holland, is onlangs de eerste designbowlingbaan van West-Europa geopend. Wat de bowlingbaan zo design maakt? Volgens directeur Eric Bosma blijft aandacht voor verfijnde inrichting al jaren achter bij bowlingbanen en hier niet. Geen suffe bowlingbaan dus!

Punk om je arm
Uniek: het Nederlands-Belgische kunstenaarscollectief Studio Job, dat eerder al een Hot Dog Sofa ontwierpen, heeft samen met Swatch een nieuw horloge op de markt gebracht: de PUNKxJOB. Slechts 2018 van gemaakt en helemaal punk!

Radio in het echt
De populaire podcast ‘My Dad Wrote A Porno’ van Jamie Morton, James Cooper en Alice Levine komt naar Amsterdam. Tijdens de show leest Morton delen voor uit de erotische roman die zijn vader schreef. Ongemakkelijk! De kaartverkoop voor het event op 2 september is inmiddels gestart.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau