“Ze noemen mij een golddigger en hem pervers”

Sam heeft een relatie met Laurence, die een stuk ouder is

25 april 2018, Winq redactie, 3 minuten

Sam Stanley is 26 jaar en zijn partner Laurence Hicks is een stuk ouder. Toen ze hun relatie bekendmaakten, kregen ze kritiek vanwege dat leeftijdsverschil, vooral uit de eigen homogemeenschap. Nu hebben ze er een video over gemaakt.

Sam Stanley en Laurence Hicks

In een video met de naam ‘Gay men hate us for being in love’ is te zien wat ex-rugbyspeler Sam Stanley en zijn vriend Laurence Hicks te horen kregen toen ze in 2015 hun relatie bekendmaakten.

Er verscheen in dat jaar een artikel op GayStarNews. Daarna een verhaal over Sam in een landelijk dagblad, waarin hij vertelde over rugby en homoseksualiteit.

Negatieve kritiek
De twee kregen nogal wat negatieve kritiek te verduren. Zo werd Sam uitgemaakt voor golddigger en noemden sommigen Laurence een ‘perv’, kort voor pervert. Tot dusver deden de twee er het zwijgen toe, maar nu hebben ze besloten mee te werken aan een video waarin ze vertellen wat die kritiek met hen deed, en nog altijd doet.

Wat ze met name dwarszit, is dat de kritiek voor een deel afkomstig is uit de homogemeenschap zelf. Ze vertellen: “Omdat we zelf niet reageerden op die kritiek, gingen anderen voor ons invullen wat we zouden moeten zeggen.”

Wat Laurence wél fijn vond, is hoe sommigen het juist opnamen voor de twee mannen. Bekijk hier het interview met Laurence en Sam:

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau