Weekendplanner

Tips voor een gay Koningsnacht en -dag

Winq tipt

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 26 april 2018

Thank Gay It's Kingsday! Koningsdag- en nacht moeten natuurlijk flink gevierd worden dit jaar. Wij geven je een overzicht met de fijnste feestjes voor twee perfecte dagen.

Vier het in de lucht

In Den Haag wordt Koningsnacht hoog gevierd. Op de 40e en 42e verdieping van The Penthouse. Tijdens Popcake kun je de fijnste popdeuntjes en classics uit de 00's verwachten. Er is een POPtailbar en POPCAKE-party. Fancy feestje!

26 april - The Penthouse, Den Haag

Vier het in de hoofdstad

Ook in Amsterdam is er de komende dagen genoeg te doen. Natuurlijk bij het Homomonument, daar is een groot feest met veel verschillende dj’s. Er zijn ook grote straatfeesten bij de Amstel en de Reguliersdwarsstraat. Slecht weer? Je kunt ook naar ‘Pink King’ in Paradiso.

26 en 27 april - Amsterdam

Foto: Janneke van der Linden

Hoe oranje is Arnhem?

Verschillende cafés, waaronder gaycafé Colours, organiseren zaterdag een groot straatfeest in Arnhem. Vanaf zes uur donderdagmiddag tot de late uurtjes op zaterdag kun je feesten op het Jansplein.

26 en 27 april - Jansplein, Arnhem

King and queer in Enschede

De beroemde house-dj Joost van Bellen reist voor Koningsnacht af naar Enschede. Op twee locaties kun je meer dan tien uur lang heel erg hard feesten.

26 en 27 april - ‘t Bolke en Ei van Ko, Enschede

Bonustip

Nog energie over op zaterdag? Dan moet je zeker naar Maastricht. Daar vindt het homofestival Pink Party plaats. In 1978 opgericht door COC Maastricht en een begrip in Zuid-Limburg.

28 april - Rebelle, Maastricht

Foto: Stan Keulen van Jongerenprogramma LOS

Coverbeeld: Janneke van der Linden

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 93

Deze keer: Jeangu Macrooy en Sean Hayes

Neem een abonnement

Geef cadeau