Heel toepasselijk

Ada Vox verlaat American Idol in stijl: met The Circle of Life

Leestijd: < 1 min

Nog één keer haalde Ada Vox alles uit de kast om indruk te maken in American Idol. Tevergeefs, want de zingende drag diva moest het podium verlaten. Maar wel in stijl: met The Lion King’s ‘The Circle of Life’. We nemen afscheid met al Ada’s hoogtepunten uit de show.

In een prachtige glitterjurk en met een fantastisch kapsel had Ada Vox zo in de musicalversie van The Lion King gepast. Voor haar optreden in American Idol nam ze de klassieker uit de film uit 1994, geschreven door Elton John, onder handen. Met ‘The Circle of Life’ was ook voor Ada Vox de cirkel rond: ze haalde de top tien, maar moest na haar optreden het programma verlaten.

Bijzonder verhaal
Het verhaal van Ada Vox is bijzonder. In 2013 deed ze al eens mee aan American Idol, maar dan zonder alter ego. Als Adam Sanders haalde hij de top vijftig niet. Wel kreeg hij veel kritiek op zijn uiterlijk via social media. Zoveel zelfs dat hij overwoog uit het leven te stappen. Maar in plaats daarvan kwam hij terug als Ada Vox en veroverde hij het American Idol-publiek alsnog.

Vorige week had het publiek Ada al weggestemd, maar de jury besloot haar te behouden. Deze keer lukte dat helaas niet meer. Geniet hieronder van Ada's laatste optreden, gevolgd door fragmenten uit vorige shows.

Powered by Labrador CMS