De organisatie van Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 (RZ19), Stereo Sunday en VenloPartners is op zoek naar een stel dat op het dancefestival Stereo Sunday in Venlo wil trouwen.

Naast de huwelijksceremonie en het feest op Stereo Sunday krijgen de trouwlustigen bruidskleding en styling cadeau, net als ringen, een professionele fotoshoot, een fotograaf die alles vastlegt op de huwelijksdag, een overnachting in een luxe bruidssuite en een huwelijksreis naar een geheime bestemming.

Heb jij een bijzonder verhaal?
Iedereen mag meedoen. Degene die zich aanmeldt met het bijzonderste verhaal krijgt het huwelijk cadeau. Dat verhaal kan gaan over hoe mensen elkaar ontmoet hebben of wat een stel gedurende de relatie allemaal heeft meegemaakt.

De plechtigheid begint om 14.00 uur in de roze opblaaskerk die komt te staan op het Stereo Sunday-festivalterrein in het Julianapark. Trouwambtenaar Vera Tax zal het winnende koppel in de echt verbinden.

Meld je hier aan
Aanmelden kan nog tot en met 15 mei, via Rozezaterdag.eu/droomhuwelijk. Hier kun je een video uploaden waarin je vertelt waarom jij en je partner zo bijzonder zijn. Je kunt ook een ander koppel voordragen. Op 17 mei volgt de bekendmaking van het winnende koppel.