Must-see

Kijk Cheyenne Jackson eens schitteren in American Woman

De trailer belooft veel lekkers

08 mei 2018, Winq redactie, 3 minuten

Er komt een nieuwe serie aan waarin Alicia Silverstone de losbandigheid opzoekt in het Amerika van de jaren zeventig. In de trailer van American Woman is te zien hoe Cheyenne Jackson stiekem gay is.

American Woman is een nieuwe tv-serie die is gemaakt door Kyle Richards, de producent van Shameless en The Real Housewifes of Beverly Hills. Voor zijn nieuwe serie bekijkt hij de fictieve levens van een aantal vrouwen in de losbandige jaren zeventig.

De drie hoofdrollen worden gespeeld door Alicia Silverstone, Mena Suvari en Jennifer Bartels. Silverstone ken je wellicht nog van haar hilarische rol in Clueless, waarin ze het nuffige highschoolmeisje Cher speelde. Ze was ook te zien in een aantal video’s van Aerosmith. Daarna is ze een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar met American Woman maakt ze haar comeback.

Mena Suvari’s bekendste rollen waren in de films American Beauty en American Pie. Jennifer Bartels is betrekkelijk onbekend, ze speelde een rol in de serie Broken.

Alicia Silverstone speelt Bonnie, die de eindjes aan elkaar moet knopen na een scheiding en tegelijkertijd het uitgaansleven van L.A. ontdekt met alle uitwassen die daarbij horen.

Bedproblemen

De drie dames zijn beste vriendinnen die alles met elkaar delen. Dus ook de problemen die een van de drie in bed ondervindt met haar echtgenoot, een rol van een fors bebaarde Cheyenne Jackson. Alleen al door hem is de serie de moeite waard, want kijk hem eens lonken naar een andere knappe man.

Het lied waar de serie elke aflevering mee begint, is uiteraard ‘American Woman’, een cover van Guess Who die wordt gezongen door Kelly Clarkson. De serie gaat op 7 juni van start op de Amerikaanse zender Paramount, dat eerder uitzond onder de naam Spike TV. En die zender zit weer in het Ziggo Plus-pakket, dus hou 'm in de gaten.

Bekijk hieronder de trailer van American Woman.

Bron: Homorazzi

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau