Trailer

Binnenkort op Netflix: Alex Strangelove, een gay tienerkomedie

11 mei 2018, Winq redactie, 3 minuten

Alex Strangelove is de naam van een tiener die niet kan wachten om voor de eerste keer seks te hebben. Maar is dat met een andere jongen, of met zijn huidige vriendin? De trailer belooft veel grappigs en goeds.

Alex Strangelove is een film die binnenkort op Netflix verschijnt. Acteur Ben Stiller produceert de film, die volgens regisseur Craig Johnson “grappig, leuk en flirterig” is en doet denken aan films als Pretty in Pink, Superbad en Love, Simon.

Seks
In de film zien we hoe Alex best gelukkig is met zijn vriendinnetje. Hij zit in een van de hogere klassen op een highschool en net als zijn klasgenoten denkt hij veel aan seks. In de trailer komt dat op een grappige manier terug, wanneer Alex zelfs in een pak Oreo’s een verwijzing ziet naar seksualiteit.

Hij twijfelt aan zichzelf wanneer hij een jongen ontmoet die aan de andere kant van de stad woont. Langzamerhand ontdekt Alex dat hij gevoelens krijgt voor jongens. Op het eerste gezicht lijkt dat niet tot problemen te leiden, zoals zo veel films die over een coming-out gaan.

Licht van toon
Alex Strangelove is als film licht van toon als we op de onderstaande beelden mogen afgaan. De hoofdrol wordt gespeeld door Daniel Doheny. De film ging in première tijdens het San Francisco International Film Festival en verschijnt op 8 juni op Netflix.

Bron: Gay Times

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau