Duncan James (rechts op bovenstaande foto) zong jarenlang in boyband Blue (hier nog meer fijne foto's!) en was later te zien in de Britse soapserie Hollyoaks. Afgelopen weekend presenteerde hij de NatWest British LGBT Awards, samen met Mel B..

Hij vertelde die avond dat hij dol is op Mel B., maar dat hij altijd een zwak had voor Geri Halliwell. “We zijn een paar keer samen uitgegaan, maar het werd nooit serieus. Dat kwam omdat ik gay ben. Geri was een van de eersten die ik dit ooit heb verteld. En hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze uit de kast kwamen voor een Spice Girl?”

Dochtertje
Inmiddels is Geri getrouwd met Formule 1-baas Christian Horner. Ze heeft een zoontje met hem, genaamd Monty. Geri had al een dochter die ze Bluebell heeft genoemd. Duncan zelf is ook vader, van een dochtertje dat Tianie-Finn heet. Hij had toen een relatie met de moeder en zei in interviews dat hij biseksueel was.

Maar in 2017 vertelde hij aan Loose Women: “Ik ben erg blij dat ik gay ben en een dochtertje heb. We leven in 2017 en dat zou geen probleem meer hoeven te zijn. Je weet trouwens wat ze zeggen: in elke boyband is wel iemand gay. En tegenwoordig is dat heel normaal. Helaas geldt dit nog altijd niet voor de sportwereld en bovendien lopen veel landen op deze wereld hopeloos achter."

Bron: GayStarNews