Met t juiste been uit bed stappen?

NIVEA MEN Active Energy redt jouw ochtend!

Winq testpanel

31 mei 2018, Winq redactie, 3 minuten

Tot in de late uurtjes gewerkt, misschien stiekem toch een leuk feestje gehad of gewoon behoefte om er elke ochtend uitgeslapen uit te zien? Met NIVEA MEN Active Energy Morning Fix Gezichtsgel en bijbehorende Active Energy Herstellende Nachtcrème kom je altijd fris voor en door de dag.

NIVEA MEN Active Energy
NIVEA MEN Active Energy

De Winq-redactie heeft deze nieuwe NIVEA MEN-lijn twee weken lang mogen testen. De NIVEA MEN Active Energy Morning Fix Gezichtsgel scoort bij het testpanel vooral goed door de toevoeging van de matterende micropigmenten, waardoor wallen en oneffenheden net even minder zichtbaar worden. Door de toevoeging van ingrediënten als Q10, cafeïne, proteïne en Provitamine B5  krijgt je huid de juiste kickstart voor een zorgeloze dag. Het testpanel was ook te spreken over de structuur van de Gezichtsgel, die als goede gel betaamt makkelijk en snel toe te passen is in het dagelijkse ochtendritueel. Daarnaast werd de frisse geur van de Morning Fix Gezichtsgel als prettig ervaren.

Tip van de redactie
Smeer door waar je gezicht ophoudt! Ook de nek heeft last van de zwaartekracht en kan wel wat extra aandacht gebruiken, dus vergeet vooral niet de Gezichtsgel ook aan te brengen op dit altijd zichtbare stukje huid.

NIVEA MEN Active Energy
NIVEA MEN Active Energy

Ook onderwierpen wij de nieuwe NIVEA MEN Nachtcrème aan de test. Zo bleek dat ruim de helft van mannen bij Winq nog helemaal geen nachtcrème gebruikten, maar na deze test wel overtuigd is van het effect van de herstellende nachtcrème. Ruim 75% van de redactieleden zou de NIVEA MEN Active Energy Herstellende Nachtcrème dan ook aanbevelen bij vrienden en familie. En dat is fijn, want door de werkzame formule van de crème wordt de huid hersteld en wordt de conditie ook nog eens duidelijk verbeterd.

Tip van de redactie
Breng de NIVEA MEN Active Energy Herstellende Nachtcrème direct na het douchen aan. Je huid neemt de crème dan een stuk beter op, wat de effectiviteit aanzienlijk vergroot.

De redactie van Winq gaf beide producten uiteindelijk gemiddeld een 8!

"De gezichtsgel was echt een eyeopener. Heerlijk!"

"De nachtcrème is echt top! Mijn huid is normaal nogal droog, maar met deze nachtcrème voelt mijn huid weer gezond aan."

"Goede producten. Echt tevreden over de werking en het gebruik."

Winactie!
Wil je net als de redactie de NIVEA MEN Active Energy Morning Fix Gezichtsgel en de Active Energy Herstellende Nachtcrème zelf proberen? Winq geeft maar liefst 20 sets t.w.v. €37,98 weg, dus reageer snel door te mailen naar win@winq.com vermelding van ‘NIVEA MEN’ en vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau