Weekendplanner

Haal extra veel uit je lange weekend met deze uitgaanstips

Winq tipt

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 18 mei 2018

Ben jij er nog niet helemaal over uit wat je dit weekend allemaal gaat doen? Dat komt goed uit! Wij hebben weer een nieuwe uitgaansagenda voor je klaarstaan. Dit keer met een fierce Rotterdams avondje en Pride bij onze zuiderburen.

Vier de liefde

Voor de derde keer wordt dit weekend de Walk of Love gehouden in Utrecht. Liefde is voor iedereen, is het statement. Wij spraken Simon Timmerman van COC Midden-Nederland eerder deze week over die tocht. Het startpunt is niet te missen: de Dom van Utrecht.

19 mei - Domplein, Utrecht

haal-extra-veel-uit-je-lange-weekend
Foto: Robert Oosterbroek en Bas van Setten

Fierce avondje

In de Rotterdamse club Villa Thalia kun je zondagavond je ogen uitkijken tijdens WTF in Lalaland. Een feest met performances van beroemde figuren uit het nachtleven: Diva Mayday, Ricky Jones, Miss Bunty, Quinten De Rozario, noem maar op. Ook glamourpoes Romy Monteiro komt even kijken.

20 mei - Club Vila Thalia, Rotterdam

haal-extra-veel-uit-je-lange-weekend
Foto: Verkijk

You better work!

Miss Travestie Holland host iedere vrijdagavond de Dragtastic Friday in Queers Amsterdam. Dit keer is haar gast de beeldige Madam Madness. Bereid je voor op de nodige lipsyncs en grappige oneliners.

18 mei - Queers, Amsterdam

Hoe stout ben jij?

Je grote liefde niet gevonden tijdens het Valentijnsfeest van KissKiss? Probeer het dan opnieuw tijdens het Nijmeegse feest Good Or Bad. Amsterdamse dj-duo The G-Team zorgen voor de fijne deuntjes.

19 mei - Doornroosje, Nijmegen

haal-extra-veel-uit-je-lange-weekend

Vier feest bij onze zuiderburen

Toch niets voor jou, al die events hierboven? Pak dan de trein naar Brussel. Daar is het namelijk Pride. Grote feesten, een kleurrijke parade en heel veel bier. Zie hier een overzicht met events in de hoofdstad van Europa.

Tot en met 20 mei - Brussel

haal-extra-veel-uit-je-lange-weekend

Coverbeeld: Verkijk voor WTF

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 93

Deze keer: Jeangu Macrooy en Sean Hayes

Neem een abonnement

Geef cadeau