Muziek op maandag

Britney gemixt met Christina en de nieuwe van Jake Shears

28 mei 2018, Jaap Bartelds, 5 minuten

Scissor Sisters-zanger Jake Shears heeft z’n eerste solovideo uitgebracht. Britney Spears en Christina Aguilera duiken op in een Carpool Karaoke-mash-up. En bij Jennifer Lopez staan lekkere mannen op het menu.

Regelmatig trakteren we je op de nieuwste tracks en video’s. Deze keer zit er echter een halve gouwe ouwe tussen, namelijk een single van Jake Shears die stamt uit november 2017.

Verder hebben we nog meer oude meuk die opduikt in een nieuw jasje: de Carpool Karaoke-sessies van Christina Aguilera en Britney Spears die ze hadden met James Corden, zijn op een geinige manier gemixt tot een komische mash-up. Maar er is meer… 

Jennifer Lopez - Dinero

Jenny from the Block is hyperactief de laatste tijd. Elke paar weken verschijnt er een nieuwe video van de zangeres. Ze zingt in het Spaans (met af en toe een zinnetje Engels) en doet dat op ‘Dinero’ samen met DJ Khaled en Cardi B. In de video bij het lied verbrandt ze bijna haar poes aan een barbecue, terwijl de hunks op het plaatje hierboven een potje kaart spelen. En dan laat ze in de tussentijd ook nog een struisvogel uit.

Jake Shears – Creep City

De Scissor Sisters staan tijdelijk on hold en verschillende bandleden werken aan soloprojecten. Zanger Jake Shears bracht vorig jaar november ‘Creep City’ uit, maar had nog geen tijd om een video op te nemen. Hij stond op de planken met Broadway-musical Kinky Boots, werkte aan zijn boek vol memoires dat Boys Keep Swinging gaat heten en ook nog aan zijn soloalbum. De video is net als het lied: theatraal en cabaretesk. Het had ook zomaar gewoon een single van de Scissor Sisters kunnen zijn.

Christina Aguilera & Britney Spears – Carpool Karaoke Mash-up

Nee, ze hebben nooit samen in de auto gezeten voor een potje Carpool Karaoke. Het populaire onderdeel van James Cordens Late Late Show is op sublieme wijze tot een mash-up gebrouwen, waarbij Christina Aguilera en Britney Spears op elkaars muzikale versierselen lijken te reageren. Heerlijk om naar te kijken.

Zayn Malik – Entertainer

One Direction-alumni Zayn Malik gaat op zwoel met ‘Entertainer’.  In een druggy uitgelichte video is te zien hoe hij strippers bezoekt en er eentje mee naar huis neemt – al kan dat laatste ook een fantasie zijn. Zayn ziet er nogal frêle uit, eet hij wel genoeg of zou dat komen omdat hij de hele tijd zo droevig kijkt?

Famke Louise - Zonder Jou

In een manga-achtige video zingt Famke Louise in iets meer dan twee minuten haar frustraties van zich af over een ex die vreemdging. “Ik wist het ááállang, ik wist het ááállang!” “Neem die oorbellen mee van die slet, ik hoef die shit niet meer te vinden in m’n bed.”  

Christine and The Queens - Girlfriend

Jarentachtigdansjes op een Michael Jackson-achtige beat, maar dan met de vocalen van de onvolprezen Christine die ingetogen zingt, en dat allemaal boven op een wolkenkrabber. Mooi, erg mooi.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 120

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau