Tijd voor elkaar - i.s.m. TUI SENSIMAR

"Een week helemaal niets doen: dat zou goed voor ons zijn"

Elio (28) & Maikel (34)

07 juni 2018, 3 minuten

Elio en Maikel werken overal en altijd. De een is o.a. modeblogger en YouTuber en de ander een afgestudeerd docent met o.a. een eigen bedrijf in het nachtleven. Hoe maken deze twee in 's hemelsnaam tijd voor elkaar?

Elio en Maikel - werk
"Maikel is thuis af en toe dus ook nog een beetje aan het werk"

Elio (28) studeert orthopedagogiek, is modeblogger en YouTuber en heeft een eigen bedrijf in het nachtleven. Hij werkt eigenlijk overal en altijd. “Naast studeren, actief zijn op YouTube, Facebook, Instagram (@elioheres) en het maken van video’s voor de Gender and Sexuality Alliance (GSA), blijft er af en toe weinig tijd over om nog veel andere dingen te doen. Iets wat ik wel zie als een hobby is het volgen van stedelijke ontwikkelingen in Nederland, om daar vervolgens over te discussiëren op fora. Als ik net wakker ben, kan ik dat heel geconcentreerd doen in alle rust. Het grappige is dat wanneer Maikel terugkomt van zijn werk, ik het soms over thema’s wil hebben die hij ook op werk voorbij ziet komen. Zo is hij thuis af en toe dus ook nog een beetje aan het werk.”

Maikel (34) geeft les op de Hogeschool van Amsterdam, werkt bij een woningcorporatie en heeft een eigen bedrijf in het nachtleven. Hij werkt zes à zeven dagen per week. “Ik heb net een master afgerond. Ik ben blij dat het studeren nu echt voorbij is, want naast mijn werk bij woningcorporatie Ymere ben ik doordeweeks docent aan de Hogeschool van Amsterdam. In het weekend ben ik veel tijd kwijt aan mijn eigen bedrijf en ben ik vaak op pad als tourmanager van Joost van Bellen. Omdat ik hierdoor geregeld zeven dagen per week aan het werk ben, is het af en toe heel fijn dat Elio werkzaam is als host en stylist in het Amsterdamse nachtleven. Zo kunnen we deels hetzelfde leefritme aanhouden en wat meer tijd voor elkaar hebben.”

Elio en Maikel - vakantie
"De afgelopen twee jaar zijn we door onze masterstudies een stuk minder weggeweest"

Maikel: “De afgelopen twee jaar zijn we door onze masterstudies een stuk minder weggeweest. Elio ging soms wel met vrienden, maar dat is toch anders. We zijn wel samen naar IJsland geweest.”

Elio: “We hebben toen binnen drie dagen meer dan zestienhonderd kilometer moeten rijden, omdat we gewoonweg niet meer tijd hadden. Binnenkort gaan we wel voor tien dagen terug om rustig de echt interessante dingen te bekijken. Marrakech staat ook hoog op ons lijstje, omdat ik vaak van andere influencers hoor dat het echt een heel mooie stad is. Voor ons zou het ook goed zijn weer eens een week helemaal niets te doen op een plek met alleen maar stoombaden en veel eten en drinken. Op mijn reizen gaat trouwens geregeld wat dingen mis. Zo werd mijn mobiele telefoon gestolen in Ho Chi Minhstad en miste ik vervolgens zowel mijn vlucht als de aansluitende boottocht naar mijn eindbestemming. Uiteindelijk op het eiland aangekomen bleek mijn kleding nooit van het vliegveld te zijn vertrokken en zat ik vervolgens een week zonder kleding en telefoon.”

Probeer eens TUI SENSIMAR Medina Gardens. Het centrale Djemaa el Fna-plein van Marrakech ligt op vijf minuten lopen van dit prachtige hotel. De grote, groene tuin is een oase van rust. Een deel van het complex is monumentaal erfgoed, waardoor je hier authentieke details tegenkomt. En natuurlijk is er een heerlijke hamam! www.tui.nl/SENSIMAR

Win een reischeque t.w.v. 1000 euro!
TUI houdt van Winq en stelt daarom twee reischeques ter waarde van € 1000 per stuk beschikbaar. Daar kun jij er eentje van winnen. Ga naar winq.nl/TUISENSIMAR en kies welke soort vakantie het beste bij jou past. Je kunt meedoen t/m 13 juni. De twee gelukkige winnaars worden op 28 juni gekozen.

Tekst: Thomas van Huissteden, fotografie: RUUD BAAN, styling: Kim Keizer | hair & make-up: Danine Zwets voor Kevin Murphy @ Angelique Hoorn | met dank aan Witman Kleipool

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau