Tijd voor elkaar i.s.m. TUI SENSIMAR

"Hier komen we echt tot rust"

Hugo & Sander

31 mei 2018, 3 minuten

Even tot rust komen en even geen kinderen in de buurt. Daar moet best naar gezocht worden. Reiskeizer tui heeft bij 27 prachtlocaties de SENSIMAR-vlag gehesen en de slagboom voor kinderen laten zakken. Dat betekent: rust, tijd voor elkaar en op volle kracht genieten, zoals dat op de Olympus ook elke dag gaande is. Hugo en Sander gingen vast.

Winq gaat niet over één nacht ijs en stuurde 24 Kitchen-kok Hugo Kennis vast met zijn vriend Sander op inspectie naar de TUI SENSIMAR Seaside Suites & Spa in Mexico om te checken of het wel écht de moeite waard is. Hugo windt er geen doekjes om: “Normaal gesproken ben ik van de doe-vakanties: backpacken, rondreizen. Maar na een erg drukke werkperiode is eventjes helemaal niks hoeven doen ook enorm lekker! En ja, dat kan bij TUI SENSIMAR heel erg goed! Zo veel lekkere plekjes op het prachtige strand, er zijn verschillende zwembaden en à la carte restaurants. En een enorm chille jacuzzi op je kamer! Dikke prima! Hier komen we wel echt tot rust en dat is ook bevorderlijk voor de romantiek in onze relatie.”

"Dit is bevordelijk voor de romantiek in onze relatie"

Aanbieding

Alleen voor lezers van Winq
Net als Hugo en Sander kun jij ook met de liefde van je leven tot rust komen aan de Mexicaanse Rivièra Maya. Je vliegt met TUI fly van Amsterdam naar Cancun en verblijft zeven nachten in TUI SENSIMAR Seaside Suites & Spa op basis van All Inclusive. Er zijn negen verschillende restaurants, negen bars, vier buitenzwembaden en op het strand worden sportactiviteiten georganiseerd. Massages vind je in de wellness – als lezer van Winq boek je twee massages (30 min. p.p.) en betaal je maar voor eentje.

Negen dagen vanaf € 1199* o.b.v. All Inclusive, incl. vliegreis en gratis massage (2=1). Kijk op www.tui.nl/winq, bel TUI op 088 088 58 85 of ga langs bij een TUI-winkel in de buurt.

Prijs is een vanaf-prijs o.b.v. 2 personen in een junior suite en vlucht in economy-klasse. Vanaf-prijs is beperkt beschikbaar op geselecteerde data. Exclusief boekingskosten (€ 25,- per boeking) en calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Aanbieding geldig op boekingen voor 25 juni 2018 en bij vertrek voor 31 oktober 2018.

TUI SENSIMAR
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau