Muziekvideo’s

Bekijk de muziekvideo van de jongens van Queer Eye

01 juni 2018, Winq redactie, 6 minuten

Antoni danst met avocado’s en Karamo ligt op een bed vol tissues: het gaat er heerlijk aan toe in de video die de jongens van Queer Eye hebben gemaakt. Verder nieuwe muziek van Kylie, Kesha en Cardi B.

Queer Eye - All Things (Theme Song Feat. Betty Who)

Vanaf 15 juni staat het nieuwe seizoen van Queer Eye op Netflix. Speciaal daarvoor hebben de vijf heren een video opgenomen waarin ze al dansend te zien zijn. In het nieuwe seizoen komen voor de verandering niet alleen makeovers van heteromannen voorbij. Er doet deze keer ook een transgender man mee.

Kesha - Hymn

Kesha heeft een scifi-achtige video gemaakt voor haar LHBTI-hymne genaam 'Hymn'. Te zien is hoe allerlei verschillende soorten mensen - van vluchtelingen tot outcasts - zich verzamelen en zien hoe een oldtimer verdwijnt in een ruimteschip.

Hayley Kiyoko - What I Need (feat. Kehlani)

Wat begint met een bitchfight blijkt uiteindelijk te gaan over een liefdesrelatie tussen twee vrouwen. Hayley Kiyoko regisseerde deze video zelf en in de clip zie je hoe de ene vrouw een verstikkende situatie achter zich laat en zich verliest in een roadtrip met een andere vrouw.

Kylie - Golden

Vijftig jaar werd ze deze week, onze favoriete zangeres uit Australië. Kylie houdt het lekker simpel in de video voor haar nieuwe single, 'Golden'. Een glitterjurk en een strand: meer heeft ze eigenlijk niet nodig.

Maroon 5 – Girls Like You (Feat. Cardi B)

Niet alleen Cardi B is te zien in de nieuwe video van Maroon 5, maar een hele lading bekende vrouwen. Namelijk Camila Cabello, Jennifer Lopez, Aly Raisman, Mary J. Blige, Millie Bobby Brown, Sarah Silverman, Gal Gadot, Lilly Singh, Tiffany Haddish, Ellen DeGeneres, Chloe Kim, Danica Patrick, Elizabeth Banks, Ashley Graham, Rita Ora en nog veel meer.

Cardi B - I Like It (Feat. Bad Bunny & J Balvin)

Tot slot een lekker zomers deuntje van Cardi B, die je hierboven al voorbij zag komen in de video van Maroon 5. 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau