Sta jij deze Pride met jouw Work Hero op de Philips-boot?

Deel je verhaal voor een plek aan boord

18 juni 2018, 2 minuten

Wie zorgt ervoor dat jij met een lach op je gezicht naar je werk gaat? Wie inspireert jou? Wie stelt jou in staat om op je werk volledig jezelf te zijn? Of wie brengt jou en je team tot ongekende hoogte? Kortom: wie is jouw held op de werkvloer? Deel je verhaal en wie weet staan jullie op 4 augustus samen in het zonnetje op de Philips Pride-boot tijdens de Canal Parade in Amsterdam.

Winq zoekt in samenwerking met Philips naar mannen die hun persoonlijke Hero op het werk willen bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. De mooiste verhalen krijgen een plek in de komende editie van Winq. De absolute winnaar ontvangt daarnaast twee volledig verzorgde plekken op de Philips Pride-boot op zaterdag 4 augustus, tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Het meest inspirerende verhaal wordt daarbij onderdeel van Philips' Inclusion & Diversity-campagne. 

Jouw verhaal delen? Mail het ons via redactie@winq.nl en stuur een aantal foto's mee van jou en je Work Hero. De winnaar maken we bekend op 20 juni. 

Philips ❤︎ Diversity

Philips is van mening dat het leven beter is wanneer je echt jezelf kunt zijn. Mensen die zichzelf kunnen zijn en zich gewaardeerd voelen, in een veilige en inclusieve omgeving, voelen zich gelukkig en zijn in staat om het beste uit zichzelf te halen. Daardoor presteren zij beter en zijn teams innovatiever. Inclusion & Diversity zijn dus voorwaarden voor een prettige, gezonde en succesvolle werkomgeving. Philips zet zich in voor Inclusion & Diversity. Pride is hier een mooi voorbeeld van want: ‘Life is better when #youareyou’.

Voorproefje

Vorig jaar was de Italiaanse Marco een van de gelukkige deelnemers op de Philips Pride-boot. Benieuwd wat je dit jaar ongeveer van de boot kunt verwachten? Be our hero en op 4 augustus ben je de eerste!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau