Winnen: maak kans op een Love, Simon-filmpakket

Met o.a. 2 bioscoopkaarten en een filmeditie van het boek

11 juni 2018, 2 minuten

Je hebt vast al het een en ander gehoord over Love, Simon. Een film waar wij in ieder geval halsreikend naar uitkijken. Love, Simon draait vanaf volgende week in de bioscoop, op Winq.nl maak je vanaf vandaag kans op kaartjes!

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden.

Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, beangstigend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Winnen!
Op Winq.nl maak je nu kans op 5x2 kaartjes voor Love, Simon. Alsof het een TellSell-reclame is, hebben we nog meer!

Naast de kaartjes voor de film, krijg je ook de filmeditie van het boek, een koffiebeker voor onderweg en een pop-out telefoonstandaard. Een van de winnaars krijgt daarnaast ook nog een letterbord met licht erin.  

Mail om kans te maken naar win@winq.com onder vermelding van ‘Love Simon’ en vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Love, Simon draait vanaf 14 juni 2018 in de bioscoop.

Coverbeeld: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau