Daar is-ie dan eindelijk: de trailer van A Star Is Born

Met Lady Gaga en Bradley Cooper

07 juni 2018, Winq redactie, 3 minuten

Voor de vierde keer is het tragische liefdesverhaal van A Star Is Born verfilmd. Deze keer met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrollen. Dat Gaga kan zingen wisten we al, maar Cooper is een aangename verrassing. Bekijk de trailer!

Rond de nieuwe remake van A Star Is Born gonst het al tijden. Celebs die al een screening hebben bijgewoond, prijzen Bradley Cooper voor zijn debuut als regisseur. Onder andere Sean Penn sprak lovende woorden over Cooper, die bovendien acteert én zingt in de film.

Het is de vierde keer dat A Star Is Born is verfilmd. De eerste versie stamt uit 1937 met William Wellman als regisseur en Janet Gaynor en Fredric March in de hoofdrollen. Judy Garland en James Mason speelden in de remake uit 1954 en in 1976 waren Barbra Streisand en Kris Kristofferson in de hoofdrollen te zien.

Verlopen ster ontdekt jong talent
Het tragische liefdesverhaal van A Star Is Born gaat over een verlopen ster die een jong talent ontdekt. Terwijl ze verliefd worden, groeit het jonge talent uit tot een grote beroemdheid en daar blijkt hun liefde niet tegen bestand.

In de nieuwe versie speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte countryzanger Jack, die woont in Jackson, Mayne. Hij ontmoet Ally, een beginnende zangeres die wordt gespeeld door Lady Gaga. Het lukt haar niet om door te breken en ze heeft haar droom al bijna opgegeven.

Maar dan komt Jack op haar pad. Hij geeft haar carrière een boost, terwijl hij moeite heeft om zijn eigen demonen te bestrijden. En dus gaat alles uiteindelijk helemaal mis.

Rauwer randje
Op het eerste gezicht heeft de nieuwe A Star Is Born een rauwer randje dan zijn voorgangers. Alle muziek is speciaal voor de film geschreven, onder andere door Mark Ronson en Lady Gaga zelf.

Hier de eerste trailer voor A Star Is Born. De film draait vanaf oktober in de bioscopen.

Bron: Homorazzi

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau