Video

Lily Allen draagt haar ‘Fuck You’-lied op aan tv-presentator

Ook zong ze 'Believe' van Cher

Leestijd: < 1 min

Daar is ze weer! Na vier jaar afwezigheid is Lily Allen terug met een nieuw album. Dat promootte ze in de Londense club G-A-Y. Ze coverde ‘Believe’ van Cher en deelde een sneer uit aan de oerconservatieve talkshow-host Piers Morgan.

Met roze haar, een regenboogjurk en heel veel glitters maakte Lily Allen afgelopen weekend haar opwachting in de Londense nachtclub G-A-Y. Hier zong ze enkele tracks van haar nieuwe album No Shame. Ook zong ze enkele bekende hits, waaronder ‘Smile’ en ‘Not Fair’.

Ook haar grootste hit uit 2009 kwam voorbij: ‘Fuck You’, een vrolijk deuntje met een gepeperde tekst. Ze droeg het nummer op aan tv-presentator Piers Morgan, die bekendstaat om zijn oerconservatieve opvattingen en zijn rants op Twitter.

Machinegeweer
Onlangs viel hij over een foto van Lily Allen waarop ze te zien is met een AK-47 om haar nek, althans: een hanger in de vorm van het wapen aan een ketting. “Waarom hangt er een machinegeweer om je nek?”, vroeg Morgan aan de zangeres. Die wees hem de les over eerdere tweets waarin hij uitspraken had gedaan over geweld en jongeren.

Vervolgens besloot Morgan dat Lily Allen niet meer welkom was in zijn programma Good Morning Britain, wat Allen op haar beurt weer ‘vrouwonvriendelijk machtsmisbruik’ noemde. Toen Morgan daarop zei dat dit niets met vrouwonvriendelijkheid te maken had, maar dat ze gewoon vervelend was, besloot Lily Allen haar lied ‘Fuck You’ aan hem op te dragen.

Glitterpruik
Daarna werd het weer gewoon gezellig. Na een kledingwissel (een glitterpruik en een zwart gympakje) zong Allen een eigen versie van Chers ‘Believe’. Hier de beelden!

Een bericht gedeeld door (@linhtung) op

Een bericht gedeeld door

Bron: GayStarNews

Powered by Labrador CMS