Trailer

Kevin Spacey toch te zien in nieuwe film The Billionaire Boys Club

Hij speelt een homoseksuele miljonair

13 juni 2018, Winq redactie, 3 minuten

Nadat acteur Kevin Spacey werd beschuldigd van seksueel wangedrag, ontsloeg Netflix hem bij House of Cards en werd zijn rol uit een film geknipt. Toch is de acteur nog een keer te zien op het witte doek: als homoseksuele miljonair in The Billionaire Boys Club.

Nadat het schandaal losbarstte rond Kevin Spacey is dit de eerste film waarin hij weer te zien is. En waarschijnlijk ook de laatste, want voor zover bekend heeft de acteur geen nieuwe projecten lopen.

Seksuele avances
Vorig jaar oktober maakten meerdere mannen bekend te zijn lastiggevallen door Spacey. Het begon met acteur Anthony Rapp, die vertelde dat de House of Cards-ster in 1986 seksuele advances had gemaakt. Rapp was toen veertien jaar. Een aantal mannen met hetzelfde verhaal volgde. Spacey greep de gelegenheid aan om uit de kast te komen als homoseksueel, maar dat viel niet in goede aarde. 

Netflix haalde Spacey prompt van House of Cards, waarvan de opnames voor het laatste seizoen net zouden beginnen. Ook zijn rol in de film All the Money in the World werd eruit geknipt en vervangen door Christopher Plummer, die een Golden Globe-nominatie ontving voor zijn op het allerlaatste moment ingelaste acteerprestatie.

Geen reden
De opnames van The Billionaire Boys Club vonden plaats in 2016. In de VS verschijnt de film op 17 augustus in de bioscopen. De film is geregisseerd door John Cox. Een reden waarom is besloten om de film uit te brengen met Spacey incluis, is niet gegeven.

In The Billionaire Boys Club draait het om een groep rijke jongemannen in het L.A. van de jaren tachtig, die op slinkse wijze andere mensen geld aftroggelen. Kevin Spacey speelt de homoseksuele miljonair Ron Levin, die in de film laat zien hoe je slapend rijk wordt. In de trailer is hij te zien met de tekst: “Ik kom van Wall Street. Dacht je nou echt dat mensen rijk werden door zich aan de regels te houden?”

Waargebeurd
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Naast Spacey zijn Ansel Elgort (The Fault in Our Stars) en Emma Roberts (American Horror Story) te zien, net als Jeremy Irvine (War Horse). De Britse acteur Cary Elwes kruipt in de huid van Andy Warhol.

Bekijk hieronder de trailer.

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau