All Aboard!

Ga mee aan boord van de nieuwste cruise van Europa

22 juli 2018, Winq redactie, 2 minuten

Zeven dagen lang feesten, popsterren ontmoeten en relaxen. Zie jij het wel zitten? Dat komt goed uit! Wij geven je alle informatie over de cruise van Open Sea door Zuid-Europa. 

In acht dagen vaar je van Barcelona naar Ibiza, met natuurlijk de nodige stops. Klinkt heerlijk, toch? Om het nog leuker te maken: er gaan verschillende popsterren met je mee. Zo begint de reis op 29 september in Barcelona, waar Zweeds popduo Icona Pop (je kent ze vast en zeker van hun wereldhit ‘I Love It’) de eerste avond voor rekening nemen.

Aangezien we de Middellandse zee oversteken, vaar je een heerlijke dag over zee. Je kunt meedoen aan yoga- en meditatiesessies, deelnemen aan een kookworkshop of bootcamps. Geen zin in al die actie, of het liever voor een later moment bewaren? Dan kun je natuurlijk ook eindeloos chillen op het dek of gaan winkelen in een van de winkels.

In de avond staat er weer een groot feest op de planning. Synthpop boyband Kazaky (altijd op torenhoge hakken) geeft een sexy cabaretshow. Ons advies: neem een sexy outfitje mee.

Op de derde dag maak je een stop in Ajaccio. De grootste (en misschien wel de mooiste) stad van het Franse eiland Corsica. Je kunt ervoor kiezen de stad in te gaan, maar er is ook een prachtig strand met oude stadsmuren. ‘s avonds is het tijd voor een Eurovisie-nacht. En niet zomaar een: Loreen, de winnaar van het Songfestival in 2012 komt optreden. Later in de week zijn er nog meer optredens van oud-Songfestivaldeelnemers.

We gaan door naar Toulon, een havenstad bij Saint-Tropez waar je een bezoekje kunt brengen aan de oude stad. Heb je het allemaal wel gezien? Dan staan de Vengaboys klaar voor een 90s nacht.

Terwijl jij je kater ligt uit te slapen, zet het schip koers naar de Spaanse badplaats Palamós. Een perfecte plaats om in de zon in slaap te vallen, niet te lang. Conchita organiseert die avond een speciaal galadiner in samenwerking met de nieuwste popkoningin van Europa: Eleni Foureira. Zorg er dus voor dat je een zomerpak meeneemt!

Om het nog leuker te maken volgen twee dagen Ibiza, want één zou zeker niet genoeg zijn om het eiland te ontdekken. Je kunt naar het strand, een feestje overdag bezoeken of de oude stad ontdekken. ‘s Avonds komt Dragrace-royalty RuPaul dj’en tijdens de Ibiza White Night.

Een dag later is er een afscheidsfeest op Ibiza, daarna reis je terug naar Barcelona. Helaas: tijd om afscheid te nemen van de nieuwe vrienden die je gemaakt hebt.

Wil jij mee aan boord? Boek dan snel je tickets!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau