Heldinnen

Cher en Meryl Streep redden meisje op straat

25 juni 2018, Winq redactie, 2 minuten

Hoe veilig was het in New York in de jaren tachtig? Best wel veilig, dacht Meryl Streep. Maar toen ze met Cher een ijsje wilde halen, hoorden ze gegil op straat. Nog net wisten de twee een jonge vrouw te redden uit de handen van een belager.

Nog een kleine maand en dan is het zover: de film Mamma Mia! Here We Go Again draait in de bioscopen. Cher doet alvast een rondje promotie en belandde in die hoedanigheid bij James Corden op de bank.

In zijn Late Late Show deed Cher mee aan een heel smerig spel, waarbij ze zelfs zover ging dat ze een koeientong at. Hier zie je waarom.

Vriendschap
Ook haar lange vriendschap met Meryl Streep kwam ter sprake. Cher liet weten dat de twee al heel wat hebben meegemaakt samen. Heel veel leuke dingen, maar ook minder fijne momenten.

Cher vertelt dat ze in de jaren tachtig op bezoek ging bij Meryl Streep in New York. Die was net bevallen van haar tweede kind, Mamie Gummer. Meryl had trek in een ijsje en wilde dat samen met Cher gaan halen. Die vroeg nog: “Is het hier niet heel gevaarlijk?”

Meryl wimpelde dat weg. “Ze zei: ‘Nee hoor, we zitten hier tussen Little Italy en Chinatown, het is hier hartstikke veilig. Niks aan de hand.’ Maar eenmaal beneden was het eerste dat we zagen een man die auto’s te lijf ging met een stoeptegel. Even verderop hoorden we luid gegil. Om de hoek om zagen we hoe een gigantische man de kleren van een jong meisje aan stukken stond te scheuren.”

"Oh my God!"
Dan vertelt Cher dat ze samen met Meryl op de man afstormde, die het vervolgens op de actrices had gemunt. “We renden allemaal een andere kant op en zo schudden we hem af. Het meisje was doodsbang en we probeerden haar gescheurde kleren weer een beetje te fatsoeneren. En toen riep ze ineens: 'Oh my god! Ik ben gered door Meryl Streep en Cher! Ik werk als actrice in een bar en al mijn vrienden zullen zo jaloers zijn als ik het vertel!'”

Bekijk het fragment hieronder, gevolgd door de trailer van Mamma Mia! Here We Go Again.

Bron: Attitude

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau