Bekijk de trailer

Film: Mario, over een verboden liefde in de voetbalwereld

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 28 juni 2018

Mario en Leon zitten in hetzelfde voetbalteam. Als ze samen op kamers gaan wonen, slaat de vonk over. De captain verbiedt ze dit openbaar te maken. Volgen ze hun hart, of houden ze zich aan de regels?

Mario is de naam van een film over een verboden liefde in de voetbalwereld. De film is van Zwitsers-Duitse makelij en is geregisseerd door Marcel Gisler. Mario ging in première op het BFI Flare Film Festival in Londen en werd daar lovend onthaald.

In de film is te zien hoe Leon (Aaron Altaras) gaat spelen bij de voetbalclub van Mario (Max Hubacher). Er ontstaat een hevige concurrentiestrijd tussen de twee, omdat ze allebei bij het eerste team willen spelen.

Onstuimige relatie
Als hun captain de twee een gezamenlijke woonruimte aanbiedt, slaat de spanning om. Op een avond belanden ze bij elkaar in bed en zo ontstaat een onstuimige relatie tussen Mario en Leon.

Wanneer hun teamleden suggestieve opmerkingen beginnen te maken en hun relatie uitlekt, worden ze apart genomen door de captain. Van een openbare relatie kan absoluut geen sprake zijn, dat is slecht voor de reputatie van het voetbal.

Dan worden Mario en Leon voor de keuze gesteld: volgen ze hun hart en gaan ze voor de liefde? Of houden ze zich aan de homofobe regels van het voetbal?

Hieronder zie je de trailer van Mario. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland uitkomt.

Bron: Gay Times

Advertentie
Advertentie

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine #91

Deze keer: acteur Majd Mardo, Michiel van Erp en een Berlin special

Neem een abonnement

Geef cadeau