Thank God it's Friday!

Muziek op vrijdag: lekker dansen op Years & Years en MNEK

29 juni 2018, Jaap Bartelds, 5 minuten

Queer zanger MNEK heeft Haylee Steinfeld gestrikt en doet een dansje met haar in een kleurrijke video. En dan is er ook nog een heerlijke nieuwe uptempo knaller verschenen van Years & Years. Hier de leukste nieuwe tracks van deze week op een rij!

MNEK (Ft. Haylee Steinfeld) - Colour

We beginnen deze week met MNEK, die een lied heeft gemaakt over kleur. De video begint spierwit, maar langzamerhand komt daar steeds meer variatie in. Let ook op de niet onaantrekkelijke achtergronddansers. 

Years & Years - All For You

Op 6 juli verschijnt het nieuwe album van Years & Years, dat Palo Santo is gaan heten. Na 'Sanctify' is dit de tweede single. Een video is er nog niet, maar dat zorgt er wel voor dat je je volledig op het liedje kunt concentreren. Het nestelt zich meteen in je hoofd, zo aanstekelijk is het.

Charli XCX – 5 In The Morning

Sorry, maar de nieuwe video is een beetje cliché: in je eentje dansen in een leegstaand magazijn (of is het een fabriek?), dat weten we nou wel. Neemt niet weg dat ‘5 In The Morning’ een fijn liedje is.

James Corden en Paul McCartney - Carpool Karaoke

Misschien is dit wel de allerbeste aflevering van James Cordens Carpool Karaoke. In maar liefst 23 minuten toert hij samen met Paul McCartney door Liverpool, waar The Beatles ooit begonnen zijn. Ze zingen niet alleen in de auto, maar Paul geeft ook een verrassingsconcert. Een lach, een traan, alle emoties komen voorbij.

Enrique Iglesias (Ft. Pitbull) – Move To Miami

Dat baardje staat ‘m goed, en dat hempie ook. De trend van nu is dat liedjes steeds korter worden, ‘Move To Miami’ duurt twee minuten en vijftig seconden. En dan is het ook wel mooi geweest.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau