Meghan Markle ontmoet opvallend geklede activist: foto gaat viraal

Leestijd: < 1 min

De Duchess of Sussex is gespot met een persoon die door de Britse media ‘hyper-camp’ wordt genoemd met z’n roze outfit, lange oorbellen en gelakte nagels. Nadat deze foto van Meghan Markle op het officiële Instagram-account van de Britse royals verscheen, regende het reacties.

De persoon met wie Meghan Markle praat, is de Australische activist Jacob Thomas. De jas die hij draagt, heeft hij zelf gemaakt en bestaat uit de kleuren van de Trans Pride-vlag.

De twee hadden elkaar eerder ontmoet, tijdens het Commonwealth Youth Forum in april. Bij het weerzien tijdens een bijeenkomst van leden van de Commonwealth begroetten de twee elkaar hartelijk en wenste Jacob de prinses veel geluk met haar huwelijk.

Daarop vroeg Meghan hoe het ging met Jacobs werk als activist. Dat hij dankzij deze hartverwarmende foto’s aandacht kan vragen voor diversiteit en gendergelijkheid vindt hij fantastisch.

De nieuwe generatie royals heeft al vaker laten zien dat ze zich inzetten voor LHBTQ-gerelateerde zaken. Zo liet prins Harry zich testen op hiv en sprak hij over het stigma dat er nog altijd heerst over de ziekte en over bevolkingsgroepen, waaronder gays, waar deze vaker voorkomt.

Bron: GayStarNews

Een bericht gedeeld door (@kensingtonroyal) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS