Advertorial

Geniet van de Canal Parade als een echte VIP

Een chique alternatief voor de Pride-drukte

15 juli 2018, 2 minuten

Met pakweg een half miljoen bezoekers kan het flink dringen zijn om een mooi plekje te bemachtigen aan de grachten tijdens de feestelijke Canal Parade. Pulitzer Amsterdam komt met een wel heel chique alternatief.

Ter ere van Pride Amsterdam bouwt het hotel een 30 meter lang ponton op de Prinsengracht. Vanaf dit Pulitzer Pride VIP Deck geniet je van de prachtige parade omringd door een drijvende jungle vol roze bloemen en palmbomen.

Una Paloma Rosa
Op het VIP Deck kun je je bij de Paloma Bar onbeperkt tegoed doen aan het gelijknamige drankje van grapefruitsap, limoen en tequila. Naast deze cocktail wordt er rijkelijk La Mascaronne rosé uitgeschonken door knappe mannelijke modellen.

Aan de maag is ook gedacht. Als gast op het VIP Deck word je getrakteerd op heerlijke Poké Bowls, inktkleurige broodjes hamburger, roze hotdogs of bijvoorbeeld een goed stuk Hollandse appeltaart. Ook worden er verse oesters en gefrituurde snacks geserveerd.

Pulitzer Pride
Doe je tegoed aan een lekker frisse Paloma bij de Paloma Bar.

Silent Rainbow Disco
Even pauze van de hysterie van de parade? Slinger een koptelefoon over je horen en blèr in je uppie mee met Donna Summer, Tina Turner, Anita Meyer en andere diva’s bij de Silent Rainbow Disco.

Na deze feestelijke middag ga je niet allen met een gevulde maag, maar ook met een rijkelijk gevulde goodiebag op huis aan.

Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar. De early birds kosten € 175,- en de reguliere tickets gaan over de toonbank voor € 199,- per stuk. Tickets zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/pulitzerpride

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 107

Deze keer: een queer trouwspecial, It's a Sin en alles over de verkiezingen

Neem een abonnement

Geef cadeau