Winq ♥︎ Loves

Genieten van Donna Summer in de Nederlandse theaters

21 juli 2018, Winq redactie, 3 minuten

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met Carolina Dijkhuizen in de rol van discodiva Donna Summer.

Draag met Pride

Dit jaar komt Levi’s met een collectie speciaal voor Pride, waarvan de opbrengst voor honderd procent ten goede komt aan de Harvey Milk Foundation en de Stonewall Community Foundation. T-shirts met teksten als ‘I Am Proud’, sokken, bretels. De keuze is reuze!

Dansen!

Ze zong al nummers van Beyoncé en Whitney, nu is een andere diva aan de beurt: Donna Summer. Powervrouw Carolina Dijkhuizen kruipt in de huid van de grootste discodiva aller tijden. Dansen op haar hits kan vanaf het voorjaar van 2019 in dertig Nederlandse theaters. Even vergeten wie Donna ook alweer is? Check dan dit artikel

Meer muzieknieuws

En ander leuk muzieknieuws: Melanie C treedt op tijdens Pride Amsterdam. Ze zal tijdens het slotfeest het podium betreden. Wie nog meer? Willeke Alberti, Eleni Foureira en eerder genoemde Carolina Dijkhuizen. Eén ding is zeker: Pride will never be the same again.

Een filmpje erbij?

Nog tot 5 september draaien er films van de legendarische scenarioschrijver en Hollywood-regisseur Billy Wilder in EYE Amsterdam. Films als Double Indemnity uit 1944 en Ace in the Hole passeren de revue. Het complete overzicht vind je hier.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau