Advertorial

Wordt dit binnenkort jouw uitzicht?

Luxe penthouse 'op het dak' van Haarlem

23 juli 2018, 3 minuten

Op de oververhitte Amsterdamse huizenmarkt betaal je momenteel met een beetje pech een kapitaal voor een bezemkast. Voor dat bedrag kun je bijvoorbeeld ook wonen in dit indrukwekkende penthouse aan het Spaarne, op steenworp afstand van het centrum van Haarlem.

Dit indrukwekkende penthouse aan de Werfstraat in Haarlem bevindt zich op de 15e en 16e verdieping van appartementengebouw ‘de Pionier’, op loopafstand van het levendige centrum van Haarlem en op fietsafstand van het strand.

Een van de grootste eyecatchers van het appartement is het riante dakterras van maar liefst 33 m2, met adembenemend uitzicht over Haarlem en omgeving en de zee.

Penthouse Spaarne
Het indrukwekkende dakterras op de 16e verdieping.
Penthouse Spaarne
Het indrukwekkende dakterras op de 16e verdieping.

De oppervlakte van dit luxueus afgewerkte appartement beslaat maar liefst 192 m2. Daarbovenop komen een eigen berging in de onderbouw en twee parkeerplekken in de afgesloten parkeerkelder.

Op de 15e verdieping vind je vier slaapkamers, waarvan één met een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving. De luxueuze badkamer heeft zowel een ligbad als een ruime douche-/stoomcabine, een dubbele wastafel en een tweede toilet. Ook is er op deze verdieping een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Penthouse Spaarne
Een van de slaapkamers beschikt over een prachtig panoramisch uitzicht.
Penthouse Spaarne
De luxueuze badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en ruime douche-/stoomcabine.
Penthouse Spaarne
De luxueuze badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en ruime douche-/stoomcabine.

Op de 16e verdieping vind je de zeer ruime woonkamer (59 m2) en de luxueuze keuken met Miele-apparatuur, een bar en een combi Quooker, waarmee je naast warm en koud water in een handomdraai kokend water tapt. Verder beschikt deze verdieping over een toilet en een bijkeuken/bergruimte.

Penthouse Haarlem
Penthouse Spaarne
De zeer ruime woonkamer (59 m2).
Penthouse Spaarne
De luxueuze keuken met o.a. Miele apparatuur, een combi Quooker en een bar.

Fijn voor de frisse dagen: het volledige appartement is voorzien van energiebesparende vloerverwarming. Nooit meer koude voeten dus. Nog een voordeel: je hoeft bij het inrichten van het appartement nergens om lompe radiatoren heen te werken.

Ten slotte heeft het penthouse een zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum en station van Haarlem. In no time sta je op de Grote Markt en net zo eenvoudig kun je weer ontsnappen aan de hectiek van de stad en genieten van absolute privacy.

Benieuwd naar de prijs? Meer informatie over dit penthouse vind je op Funda.nl.

Penthouse Spaarne
Het penthouse bevindt zich op de 15e en 16e verdieping van appartementengebouw ‘de Pionier’.
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau