win een sixpack

Winq geeft weg

€ 10.000,- aan zomerse prijzen

Leestijd: < 1 min

Ter ere van de verschijning van de 90ste editie van Winq geven we voor meer dan tienduizend euro aan cadeaus weg! Ga naar winq.nl/winnen en kies wat je wilt hebben. Op 1 september hoor je of je in de prijzen bent gevallen.

Caran d’Ache 849 PopLine
Je hebt pennen én pennen. Maar met de 849 PopLine-balpen zit je gegarandeerd goed. In helder oranje, geel, groen of roze vrolijken deze schrijfwaren je dag lekker op zodat je zin krijgt om je laptop uit het raam te kieperen - pennenvruchten go oldskool! De pen gaat tot wel zeshonderd A4’tjes mee – tel uit je winst.  
Ik wil kans maken op deze prijs.

Nespresso Lattissima One
Met de Lattissima One zetten de betere koffiedrinkers niet alleen een goede espresso of lungo, maar ook een romige cappuccino of latte. Samen met het strakke design vormt de machine de ideale combinatie voor een rijke koffiebeleving.
Ik wil kans maken op deze prijs.

KEF X Porsche Design
Nee nee, helaas geen supersnelle bolide, maar misschien nog wel leuker om te winnen: een high-end zwarte koptelefoon van KEF in samenwerking met Porsche Design. Dit model vormt de nieuwste parel in de SPACE ONE Wireless-collectie, waarbij je draadloos geniet van je favoriete muziek.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Jaarabonnement + verrassingspakket
Wie jarig is, trakteert, dus Winq geeft een aantal jaarabonnementen weg. De winnaars ontvangen een jaar lang Winq (6x) in combinatie met een goedgevuld verrassingspakket, samen­gesteld door jouw favoriete redactie.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Philips Series 7000 Multigroom
Met de 14-in-1 multigroomer wordt het scheren van je gezicht en lichaam gemakkelijker dan ooit. De batterij gaat langer dan honderdtwintig minuten mee, er zijn veertien hulpstukken en het apparaat is waterbestendig. Hebben, die Philips Series 7000. Snel.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Zomerdiner bij Vermeer
Geniet van een romantisch zomerdiner voor twee bij dit Michelin-restaurant in Amsterdam. Hier experimenteren chef Chris Naylor en zijn team met de producten die zij dagelijks aangereikt krijgen van kwekers uit de buurt. Het resultaat: robuuste gerechten met pure smaken. Voorafgaand aan het diner worden jullie ontvangen in de unieke rooftop garden van het restaurant voor een aperitief en amuse.
Ik wil kans maken op deze prijs.

SKAGEN Hybrid Smartwatch
Het eeuwenoude vakmanschap van een traditioneel horloge combineren met moderne functionaliteiten? De SKAGEN Connected Hybrid Smartwatch vat het beste van deze twee werelden samen in een functioneel, maar vooral stijlvol klokje. Je maakt kans op een exemplaar met een bruine óf zwarte lederen band.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Bowers & Wilkins koptelefoon
Met de nieuwe draadloze PX Space Grey van Bowers & Wilkins luister je tot wel vijftig uur naar je favoriete muziek. Dat is duizend keer ‘If I had a heart’ van Fever Ray achter elkaar! Door de hoogwaardige B&W-technieken en ingebouwde noise-cancelling tilt de PX jouw muziekbeleving naar een nóg hoger niveau. Wel uitkijken in het verkeer...
Ik wil kans maken op deze prijs.

The North Face Denali Thermoball ¼ Zip Jas
Nu het zonnetje nog volop schijnt, is warm blijven waarschijnlijk geen prioriteit, maar wij kunnen je verzekeren: over een paar maanden ben je blij dat je deze jas van North Face (maat M in zwart-wit) hebt gewonnen. Door de Thermoball-isolatie en de waterafstotende afwerking blijft je lichaam warm en droog. En blijkt het toch een warme najaarsdag te worden, dan is Denali Thermoball in een handomdraai op te vouwen tot een compact pakketje.
Ik wil kans maken op deze prijs.

The Ritual of Samurai
Eeuwenlang besteedden de oude Japanse samoerais veel aandacht aan hun uiterlijk. Gebaseerd op deze krijgers ontwikkelde Rituals een skincare-pakket dat werkelijk alles voor de perfecte gezichtsverzorging bevat.
Ik wil kans maken op deze prijs.

AARI.BOSTROEM Metropolitan zonnebril
De Fins-Duitse designer Aari Bostroem studeerde af aan de Berlin University of the Arts en was eerder werkzaam voor Rubin & Chapelle en Viktor & Rolf. Voor dit METROPOLITAN-model won hij in 2017 een felbegeerde Silmo d’Or Award tijdens de jaarlijkse internationale eyewear-beurs in Parijs. Officieel mooi dus. Breng daar maar eens iets tegenin. Je maakt kans op de Honey Dust of Ice Grey-uitvoering. 
Ik wil kans maken op deze prijs.

B&O speaker
Met de A1 Limited Edition draagbare luidspreker van Bang & Olufsen kun je overal en altijd genieten van hoogwaardig True360-geluid. Met diepe bassen, prachtig design en een batterijduur van 24 uur wordt dit zonder twijfel jouw favoriete accessoire deze zomer.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Powered by Labrador CMS