Video

Bekijk de nieuwe trailer van Boy Erased, een film over conversietherapie

Leestijd: < 1 min

Boy Erased is de naam van een film over een jongen die ontdekt dat hij gay is. Maar als zijn ouders erachter komen, moet hij conversietherapie ondergaan. Een aangrijpende film met Nicole Kidman en Russell Crowe. Er is net een nieuwe trailer uitgebracht, die zie je hier.

Net wanneer je denkt: goh, wat ziet Nicole Kidman er toch heerlijk degelijk uit met dat keurig gekapte haar, dat zou ze vaker moeten doen, ontpopt ze zich ineens tot een secreet dat haar zoon niet accepteert. Nou ja, secreet... laten we het een onwetende vrouw noemen.

Boy Erased gaat over Jared, de zoon van een dominee binnen de baptistengemeente. Jared wordt ge-out zonder dat hij dat wil en zijn ouders zien maar één oplossing: ze sturen hem naar een conversietherapiekamp, alwaar ze hem zijn homoseksualiteit uit zijn hoofd proberen te praten. En dat niet alleen: ze houden er nogal hardhandige methodes op na.

De ouders van Jared worden gespeeld door Nicole Kidman en Russell Crowe. Jared zelf wordt gespeeld door Lucas Hedges. Ook zanger Troye Sivan is te zien in Boy Erased. Hij leverde ook een lied aan de film, ‘Revelation’ genaamd.

Boy Erased draait vanaf 2 februari 2019 in de bioscopen. Hieronder de nieuwe trailer.

Powered by Labrador CMS