Bekijk de video

Tom Daley poseert naast naaktportret: "Als mijn moeder dit ziet..."

24 juli 2018, Winq redactie, 5 minuten

De oude mevrouw Daley heeft het niet altijd even makkelijk als zoon Tom weer eens een publicitaire streek uithaalt. Deze keer poseert hij naast een naaktportret dat schilder David Hockney van hem maakte. Bekijk hier het best wel grappige vlogje van Tom Daley.

Tom Daley heeft als schoonspringer vaak niet veel om het lijf, maar helemaal naakt is hij nog nooit gesignaleerd. Ook het portret van David Hockney is niet bepaald onthullend te noemen, sterker nog: de houtskooltekening kan ongecensureerd op Instagram en Facebook.

Hockney stelt zijn werk tentoon in het Museum of Art in Los Angeles, onder de titel 82 Portraits and 1 Still-Life. Hij is een van de bekendste Britse kunstenaars die opkwam in de jaren zestig, met een beroemde zwembadserie en schilderijen waarop zijn vrienden stonden afgebeeld.

Tom Daley is verguld met het portret dat Hockney van hem maakte. Voor Instagram poseert hij naast het schilderij en houdt net als op Hockneys voorstelling zijn hand voor zijn kruis.

In een YouTube-video vertelt Daley dat hij het nogal genant vond om met zijn moeder door het museum te sjokken. Het idee alleen al dat zij hem naakt zou zien, leidt tot een hoop geginnegap.

Met als grap dat je een stuk van Toms ballen kunt zien op het schilderij. Echtgenoot Dustin Lance Black maakt daarop de opmerking: "Die heb je wel vaker gezien, toch?" Het antwoord van moeder Daley: "Misschien nog wel vaker dan jij, Lance!" Waarop Lance zegt: "Voor mij is het alweer een tijdje geleden." Dan haakt Tom er zelf op in: "Toch zeker wel een uur of twaalf."

Afijn, bekijk hier de vlog.

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau