Video

Deze tandarts-hunk gaat de hele wereld over met een dansje

Leestijd: < 1 min

Naar de tandarts gaan is op zich niet per se spannend, maar wél als hij Rich Constantine heet en lekker los in z’n heupen zit. Deze tandarts zette een dansje op Facebook en trok meer dan 56 miljoen views. Wij snappen wel waarom…

Dr. Rich Constantine is tandarts in het Amerikaanse stadje Greenville. Hij is ineens wereldberoemd nadat hij een filmpje op Facebook plaatste waarin te zien is hoe hij danst op ‘My Feelings’ van Drake. Het filmpje gaat de hele wereld over: meer dan 56 miljoen likes heeft hij inmiddels verzameld en de video is meer dan 660.000 keer gedeeld.

Het dansje van tandarts Rich is de zogenaamde Shiggy Dance, die is bedacht door een Instagram-komiek met dezelfde naam. Hij maakte een choreografie en riep mensen op om filmpjes in te sturen. Dat deed Rich dus ook, die vervolgens werd geroemd vanwege zijn zwoele moves. Overal ter wereld verzuchtten mensen: “Die Rich mag mijn gaatje ook wel komen vullen”.

In de talkshow Good Morning America vertelde Rich dat hij niet weet wat hem nu overkomt. “Ik dacht dat een paar mensen in Greenville het filmpje zouden zien en misschien wat vrienden en familie. Maar dit?”

Powered by Labrador CMS