Theo Heskes tipt

De queer weekendtips van Theo Heskes

Weekendplanner

27 juli 2018, 2 minuten

De roze zaterdag bij Kwaku, een stage bij Milkshake Festival en feesten tijdens Pride in binnen- en buitenland. Je kunt beter vragen waar Totally-event organisator Theo Heskes (bekend van Liquid Kiddy) géén feest voor heeft georganiseerd. Dit weekend deelt hij zijn weekendtips met onze lezers. 

Pride Walk

“De Pride Walk is erg belangrijk. Het is niet zozeer een feestje, maar je brengt wel een belangrijke boodschap met z’n allen. Mensen die niet naar Milkshake gaan, kunnen sowieso hun steentje bijdragen door op zaterdagochtend mee te lopen. En voor de mensen die wel gaan? Die kunnen ook gewoon van tevoren (een stukje) meelopen! Het is een goed statement.”

28 juli (11:00 uur) - Homomonument, Amsterdam

Foto: Jeroen Ploeger

Milkshake Festival

Milkshake betekent heel veel voor mij. Behalve dat het festival veel voor de community heeft gedaan, heeft het dat ook voor mij persoonlijk. Ze hebben mij een extra boost gegeven en op de kaart gezet als event organisator. Dit jaar hebben we voor de tweede keer een eigen stage met Jodie Harsh. Daarnaast zijn er veel dansers en komt zangeres Rochelle wat liedjes zingen. Vorig jaar stond er een rij van anderhalf uur bij onze roze tent, ik kan niet wachten het dit jaar weer te doen!”

28 en 29 juli - Westerpark, Amsterdam

Foto: Naomi van Heck

Afterparty’s van Milkshake

“Voor de mensen die overdag niet kunnen, omdat ze hard aan het werk zijn of geen kaartje hebben kunnen krijgen, is het misschien toch wel leuk om ‘s avonds naar een afterparty van Milkshake te gaan! Die zijn net wat rauwer en er heerst een ander sfeertje. Natuurlijk ook een aanrader voor de doorzakkers van Milkshake.”


28 juli - Westerpark, Amsterdam

Foto: Naomi van Heck

Zomercarnaval in Rotterdam

“In bepaalde kringen onwijs ondergewaardeerd is het Zomercarnaval in Rotterdam. En dat terwijl het een lekker Caribisch feestje is. Er zijn genoeg roze dingen te beleven (zoals het Delicious-feest in de avond) en verschillende mensen uit de Totally-crew draaien er.”

27 juli - Rotterdam

Foto: Delicious - Candy Edition
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau