Luister naar 'Rainbow'

De jongens van deze boyband zijn allemaal uit de kast

Leestijd: < 1 min

Echo V noemt zichzelf de eerste openlijk homoseksuele boyband. Oké, dat is misschien niet helemaal waar (Bearforce 1, anyone?), maar fraai is het wel. Luister hier naar hun eerste single, 'Rainbow'.

New Kids on the Block had Jonathan Knight, *NSYNC had Lance Bass en Boyzone had Steve Gately. Alle drie hielden ze lang geheim dat ze eigenlijk op mannen vielen. De jongens van Echo V laten zich er juist op voorstaan dat ze alle vijf uit de kast zijn.

Jay, Mike, Randy, Devin en Gama maken energieke powerpop. 'Rainbow' is een vrolijk anthem dat gaat over het vinden van jezelf. Jay vertelt aan Gay Times: "We hopen dat ons lied een inspiratie is voor mensen die blij zijn met hoe ze zijn en dat ze weten dat ze er niet alleen voor staan."

Hij vervolgt: "De eerste zinnen gaan over de wanhoop en de frustratie waar je tegenaan loopt als je jezelf niet durft te zijn. En over hoe je omgeving je niet altijd accepteert. In het tweede couplet gaat het over het accepteren van jezelf en hoe je uiteindelijk sterker bent geworden."

Hieronder de single van Echo V.

Powered by Labrador CMS