Maak kans op een Burberry-pet

Dit zijn de leukste Pride-inhakers van 2018

En ze doneren allemaal geld aan het goede doel

Leestijd: < 1 min

Een regenboogcake voor in de middag, een boot vol regenbooggezinnen tijdens Pride en auberginepins om je outfit mee op te pimpen. Ook dit jaar doen er weer tal van bedrijven mee aan de Pride-gekte. Wij selecteren een aantal van de leukste inhakers van dit jaar. En we hebben het even gecheckt, deze initiatieven doneren allemaal (een deel van) de opbrengst aan het goede doel.

Dit jaar wel?
En we zijn natuurlijk ook niet te beroerd om bedrijven onder de aandacht te brengen die hebben geleerd van hun fouten. Waar Primark vorig jaar nog de winst van de Pride-collectie in eigen zak stak, maar beterschap beloofde tegenover ons om het dit jaar niet zelf te houden, hebben ze woord gehouden. Primark heeft een Pride-collectie gemaakt waarvan twintig procent van de verkoopprijs naar Stonewall gaat. Goed bezig.

Winnen!
En ook dit jaar heeft Burberry een Pride-collectie. De bekende schoenen, shawls, tassen en een cap, alleen dan met de regenboogvlag. Opbrengsten van de collectie gaan naar drie LHBTQ-organisaties: het Albert Kennedy Trust, het Trevor Project en ILGA. De complete Pride-collectie van Burberry vind je hier.

Op Winq.nl maak je vanaf vandaag kans op 1 vintage check cap met regenboog t.w.v. 197 euro. Mail om kans te maken naar win@winq.com onder vermelding van ‘Burberry’ en vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Powered by Labrador CMS