What would you do?

Vader Dan is gay, hoe ga je daar als zoon mee om?

01 augustus 2018, Winq redactie, 5 minuten

De ouders van Dylan gaan scheiden. Niet omdat ze elkaar niet meer zien zitten, maar omdat vader Dan gay is. Dat vertellen ze hun zoon in een vol restaurant, te midden van andere gasten. Dylan weet hier niet mee om te gaan. Wat zou jij tegen hem willen zeggen?

What Would You Do? is een tv-programma dat wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC. Hierin spelen acteurs situaties na, waarbij het draait om de reacties van omstanders. Dylan, vader Dan en moeder Berry doen dus alsof, maar de reacties van die omstanders zijn echt.

Als Dan en Berry aan Dylan vertellen dat ze uit elkaar gaan, pakt Dylan dit niet goed op. Hij zegt: “Hebben jullie al die tijd tegen mij gelogen?” En: “Wil ik jou überhaupt nog mijn vader noemen?” Als zijn ouders hem even alleen laten om na te denken, praat een vrouw aan een ander tafeltje op hem in.

Ze neemt het op voor Dan en zegt dat hij nog steeds dezelfde persoon is. Maar ook dat een scheiding altijd pijn doet, hoe oud een kind ook is. Vervolgens neemt de presentator van What Would You Do? de vrouw apart en vraagt haar waarom ze heeft gereageerd.

Het levert een openhartig tv-fragment op, zoals je hieronder kunt zien.

Bron: Queerty

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau