Boekentip: de jongens van Queer Eye bieden houvast

De Fab Five geven advies

Leestijd: < 1 min

Kun jij wel wat stylingtips gebruiken of ken je iemand die toe is aan een metamorfose? Dan is er nu het ultieme boek van de jongens van Queer Eye dat net iets verdergaat dan het perfecte kapsel of welke kleur stropdas jou het beste staat.

De comeback van de serie Queer Eye was een gouden greep van Netflix. Alleen al dit jaar zijn er twee seizoenen uitgezonden waarin de Fab Five in elke aflevering iemand een make-over gaven en een flinke steun in de rug. 

Wat succesvol is, moet je uitmelken, hebben de makers waarschijnlijk gedacht. Want binnenkort komt een eerste boek uit van Queer Eye, waarin de vijf mannen elk hun tips geven.

In vijf hoofdstukken geven ze de lezers advies over eten & wijn, mode, grooming, interieur en cultuur. Ze laten zien hoe je je eigen stijl ontwikkelt, hoe je gezond leeft en hoe je het beste uit jezelf haalt.

Dat doen ze met humor en het gaat verder dan welke kleur verf je op je muur smeert of hoe je nachtcrème aanbrengt, aldus de omschrijving op de website.

Ben jij toe aan een metamorfose of ken je iemand die een aanmoedigend klopje op de schouder kan gebruiken? Koop dan dit boek of geef het cadeau.

Powered by Labrador CMS