Video

Acteur Henry Cavill reageert op ‘opgeiltweets’: “Ik word helemaal week van hem”

07 augustus 2018, Winq redactie, 3 minuten

Weet je nog, dat celebs gemene tweets over zichzelf voorlazen en daar commentaar op gaven? Er is nu ook een versie met ‘thirst tweets’, waarin mensen juist geilen op de sterren. Acteur Henry Cavill weet wel raad met een opmerking over zijn edele delen…

Voor sommige mensen is twitteren of facebooken een vorm van hardop denken. Die flappen alles eruit zonder enige remming. Daardoor komt het dat sociale media volstaan met haattweets, maar er is ook een grappige keerzijde: wanneer die mensen hun lusten niet kunnen onderdrukken levert dat juist ook veel onbeschaamds op.

Buzzfeed haakt daar op in door bekende acteurs dergelijke ‘thirst tweets’ te laten voorlezen. De eerste keer is de niet onappetijtelijke Henry Cavill te gast, die je wellicht kent van zijn rol in de Superman-films.

Cavill reageert onder andere op het volgende bericht: “Henry Cavill straalt ‘big dick energy’ uit. Ik weet voor 99% zeker dat hij een grote penis heeft en ik word helemaal week als ik er aan denk.” Zijn reactie: “Vanwaar die ene procent, als ik mag vragen? En verder: geen commentaar.”

Een ander wil weten of hij vaak ‘Daddy’ wordt genoemd. Het antwoord: “Op internet? Absoluut.” En wat heeft Cavill te zeggen op de opmerking van iemand dat hij die persoon in tweeën mag splijten?

Hier de beelden:

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau